vrijwel identiek aan de 4% maar heeft

This discussion forum is for any general discussions related specifically to the CVO.
Post Reply
User avatar
yaya2017
CVO Forums User
Posts: 449
Joined: Fri Apr 13, 2018 3:00 am

vrijwel identiek aan de 4% maar heeft

Post by yaya2017 » Fri Dec 07, 2018 12:45 am

En Nike Air Max 270 Donne met $ 250 zijn ze een gewaagde propositie van Nike. Maar het vertegenwoordigt ook echt baanbrekende tech voor hardlopers in zijn Zoom X zool en carbon fiber insert-tech die slechts enkele seconden verwijderd was van het breken van een Adidas NMD Femme eerder onbreekbare grens eerder dit jaar: voor een evenement pushte Nike hard op Twitter als # Breaking2 ( gedeeltelijk gedaan om deze exacte sneakers Nike Air Pegasus 89 Damen te promoten), liep Eliud Kipchoge een onoffici?le tijd van 2:00:25 in een paar Nike Zoom VaporFly Elites (versies met turbocompressor van 4%) die amper de begeerde barrière van het 2 uur missen marathon. Volgens Nike Running Nike Air Max TN Mujer designer Bret Schoolmeester, "was de VaporFly Elite echt Nike die naar ons toe kwam en zei dat we alles konden doen, ongeacht de kosten." Maar we kiezen ervoor om de 4% Nike Air Presto Donne te markeren boven zijn geavanceerde grote broer. Schoolmeester gaf zelfs geen schatting van de ballen voor een theoretische prijs. De VaporFly 4%, aan de andere kant, verkocht voor $ 250, maar is sindsdien uitverkocht vanwege de beperkte hoeveelheden die Nike kan maken van zijn nieuwe ZoomX-zool. Nike Air Max 97 Womens ZoomX is gemaakt van een materiaal dat Nike lichter en 35% responsiever is dan Adidas Boost, en Nike wil op lange termijn ZoomX-zolen naar de massa www.alejandraperez.es brengen. Maar voor nu probeert het simpelweg het nieuws te verspreiden dat ze de code hebben gebroken over hoe je lopers legitiem sneller kunt maken met een sneaker.

De oversized tong steekt uit als een zere teen in een industrie Nike Air Max 95 Womens die zich inzet om sneakers minder sneakerachtig te maken, zoals elk jaar. Maar volgens Schoolmeester ging Nike de andere kant op voor de Zoom VaporFly Elite en 4% om niet tegendraads te zijn, maar omdat het deze schoenen zo verdomd snel maakt. "Wanneer je hem draagt, voelt het alsof hij je letterlijk van je hiel naar je teen voortstuwt", zegt hij. En in combinatie met zijn ruimtetijdschuim levert de ZoomX-zool die 4% snellere resultaten. Futuristische technologie Adidas Superstar Femme en wereldprikkels opzij, de radicaal nieuwe vorm van de ZoomX-zool op zowel de VaporFly Elite als de VaporFly 4% is iets dat Nike nog steeds Nike Air Max 95 Femme vertaald heeft in zijn meer toegankelijke producten zoals de nieuwe Zoom Fly en Zoom Fly SP. Tot dusver lijken fans te houden van de nieuwe golfuitstraling van de schoen, en dat is misschien het meest veelbelovend voor Nike. De Nike Air Max 90 Mujer originele Zoom Fly SP, die hetzelfde weekend debuteerde als de wereldrecordpoging van Kipchoge, lijkt vrijwel identiek aan de 4% maar heeft een doorschijnende boven- en gewone zoomzool en heeft momenteel een prijskaartje van meer dan $ 700 bij Flight Club.

Nike hoopt waarschijnlijk dat ZoomX Boost zal opnemen als het belangrijkste springkussen op de markt, maar voorlopig zal het bedrijf genoegen nemen met technologie die resultaten levert en er geweldig uitziet. Het verdienen van die-hard lopers (Nike is momenteel het op vier na populairste hardloopsneakermerk volgens Running USA), zal niet van de ene op Nike Air Zoom Pegasus 35 Mens de andere dag gebeuren. Maar de Vaporfly 4% en zijn sneakerserie zijn een goed begin. Een van Nike's grootste zorgen van laat is de meest gekoesterde categorie-basketbal sneakers. Volgens het verslag over het boekjaar 2016, daalde de Adidas Superstar Mujer verkoop van basketbalschoenen voor Nike met 1% gedurende het jaar, wat een groot probleem is als u bedenkt dat zij 5% van Nike's wereldwijde omzet Nike Air Vapormax Damen vertegenwoordigen. In de hele industrie hebben basketbalschoppen moeite gehad om meer fashion-forward-stijlen bij te houden, met een daling van de verkoop "in de tienerjaren" in Q2 van 2017, aldus de NPD Group. Retro Jordans (technisch nog steeds basketbal sneakers) zijn goed voor bijna de helft van alle verkopen in Jordani?, maar volgens Powell, toen ze in 2016 begonnen hun stoom te verliezen, eisten ze ook de verkoopcijfers van Nike's basketbalschoenen.

Post Reply