Adidas NMD XR1 PK Glitch Navy

The place to discuss past, present and future CVO Motorsport events.
Post Reply
lamontroldham
Posts: 3
Joined: Tue Jan 14, 2020 1:10 am

Adidas NMD XR1 PK Glitch Navy

Post by lamontroldham » Tue Jan 14, 2020 1:25 am

Image


Adidas Skor Dam kommer att släppas i ett klassiskt svartvitt färgschema också i sommar för att följa en trippelvitt färgväg i slutet av augusti. Den snygga sneakeren har helt enkelt svart nät över sin överdel med premiumdetaljer sett för sitt matchande läderburoverlag och hälflik. En vit Boost mellansula, EVA insatser gummi yttersula fullbordar två-ton utseende helt.


Denna kommande Adidas Skor Beige utgåva har en grå mesh övre med smörig läder med detaljer på signaturens sidopanelsbur och hälbänken. Tonal detaljer kan också ses på snören och innerfodret. Höjdpunkten i denna NMD XR1 är utan tvekan den fullängds silver Boost mellansula med matchande EVA-insatser och yttersula av gummi.


Adidas Skor 2020 Silhuetten är vit-varm - en ultra-ren mesh övre ger andningsförmåga under en läder överlägg bur. Den sitter ovanpå en vit BOOST-sula, naturligtvis med matchande EVA-skär för att slutföra utseendet.


Det är inte så svårt att se varför - Adidas NMD XR1 PK Glitch Navy har den bekväma Boost-dämpningen, unika mellansula-stötfångare som kallar retro tre randmodeller från det förflutna och många högprofilerade färgvägar perfekta för alla tillfälliga tillfällen. Adidas NMD XR1 avancerade till och med NMD-serien tack vare ett unikt mesh-burlaylay för en dynamisk och stödjande passform.


https://www.modellerskor.com/

Post Reply